Over MediVac.nl

Medivac.nl is een onafhankelijke vacaturesite van Xtra Publications voor werkzoekenden in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en kansen. Tegenwoordig is het veelal lastig een passende job te vinden. Het aanbod  van vacatures in de zorg is op dit moment erg goed maar in de praktijk blijkt het vaak toch lastig om jouw droombaan te vinden. Op Medivac.nl staan veel interessante vacatures, dus blijf alert en houd het vacature-aanbod in de gaten.

Onze Werkwijze

Medivac.nl biedt een platform aan iedereen die in de gezondheidszorg zoekt naar gekwalificeerd personeel, zowel nationaal als internationaal. Naast onze vaste klanten zijn wij altijd op zoek naar nieuwe potentiële adverteerders die via onze site willen werven.

Het actuele vacature-aanbod houden wij altijd scherp in de gaten en wij springen in waar mogelijk voor beide partijen kansen kunnen liggen. Hiervoor kan een medewerker van ons contact met u opnemen voor een afspraak en eventueel aansluitend een passend voorstel doen.

Ook kunt u zelf uw vacaturetekst via onze website uploaden en deze voorzien van uw logo aan ons toezenden. Wij zullen dan in overleg met u een concept-vacature publicatie maken en deze na goedkeuring op Medivac.nl publiceren. Ga hiervoor naar het menu: “Voor werkgevers”.

Menu
error: Content is protected !!